torsdag 6 januari 2011

Skoter-tur i Ludvika

Coola hyrskotern för oss tre - Soda, Olof och Malin
Spettan Sodas plats
Vi har den stora turen att få bli medbjudna att åka skoter med RonRon i Ludvika och hans vänner idag och det blev en spännande tur på en så där 4-5mil genom snötyngda skogar och vackra vyer!
Ronny (RonRon) hälsade välkommen i ludvika runt 10-tiden på trettondagen och han hade också fixad en bra hyrskoter och en släde efter som vi skulle ha eventuella hundar på.
Dagen innan hade jag vågat fråga vår snälla granne Veronika (tomtemor) om hon kunde ha hand om några hundar men framför allt Harry-Barry, då han nog inte skulle uppskatta en skotertur som vi andra...
Planen var att fästa någon typ av bur på släden efter skotern för att få med hundarna, så vi tog med de burar vi har och åkte upp till Ronny.
Väl framme såg vi att "pakethållaren" troligen skulle kunna härbergera den mindre "urvuxna" tygburen till Soda. Vi surrade fast den och fick in en massa sköna plädar och fårskinn och sedan lilla Soda.
Kanske inte det mest optimala, men här ska det miljötränas minsann!
Soda tog det med ro, inga ylande, skällande eller gnällande men det var svårt att locka in henne nästa gång kan jag säga. 
Lunch vid sjön

10 skotrar var vi som mest, Ronnys grannar, syster med man, Patrik från Mockfjärd osså vi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, kommentera gärna bloggen eller specifikt inlägg!

Olof var ute och grejade lite...

Äventyrskalender