torsdag 10 maj 2012

Dags att ta tag i det här med bloggeriet...

Slutade ju blogga i höstas eller egentligen när min käre Harry-Barry fick springa till de sälla jaktmarkerna i juli förra året och för att få ett 'bra' avslut så skulle jag åtminstone skriva ett inlägg om det och lite annat som jag ville skriva om retroaktivt men tiden gick och nu är det dags att start upp Skogstrollet igen- med eller utan gamla inlägg...( tyvärr)
Det har hänt en del sedan förra sommaren, Soda har blivit stora damen, 2år den 17 maj, vi har fått lilla Matilda, snart 3 månader och offroadbilen har varit avställd (!) sedan OAS höstträff på Åland...

Olof har fixat bilen så mina två trötta bilbatterier fått livet åter, OAS-grejor beställda till Åland, våren är på väg med stormsteg, Matilda börjar bli stadigare i huvudet så hon kan åka lite mjukoffroad på Åland (till och från körområdet) Olof hinner nig fixa sin 13-bil med monsterdäck tills dess osv...;)

Nu är det bara problemen med områdena, campingen och träffmärkena kvar...

Så sammanfattningsvis kommer det handla om hundar offroad och numera en hel del Matilda! Livet har sina svängningar och handlar om olika saker, olika tillfällen och det är också meningen att nära och köra ska kunna följa Matildas äventyr i bloggen är det tänkt så- offroadare ni får stå ut med söta barnbilder och minor och farföräldrar får stå ut med gegg och bilbilder... ;)

Väl mött i vår!
Hälsningar hela gänget i Bryggerier!

1 kommentar:

  1. Kul att du också bloggar!!! Hoppas att ni fyndade något som passar bland kläderna! vi har ju en del, gud vad sofia växer hela tiden! i går packade jag undan allt i st. 74! Hej 80 :)

    SvaraRadera

Hej, kommentera gärna bloggen eller specifikt inlägg!

Olof var ute och grejade lite...

Äventyrskalender