lördag 25 juli 2009

SLRK´s månadsträff med greenlaining

Lördag morgon, starten var tänkt till runt 8.45 för att ankomma till Arlanda stad runt 10, eller med god marginal. Olof bestämde sig i sista stund för att skippa jobbet med huset en dag och hänga med på denna specialare av månadsträff med Land Rover klubben.

Det kom 14 bilar denna dag och det var kul att se långväga gäster från Upplandrovers (Patrik med alla barn, Thomas med hela familjen och Sörmland med Micce och alltid glade Edwin - son till Harry, (som för övrigt fortfarande nonchar mig när han dyker upp.)

Pelle hade planerad en fin rutt med lite Greenlaining, dopp i havet, lera och skogsarbete och vi startade ”turen” med att åka till ”Oxford Flight Academy” vid Arlanda och fick se olika spännande grejor som simulerade olika flygkatastrofer och även gå in i en flygsimulator – snacka om att det är mycket knappar i cockpit!

Fantastisk greenlaining på stigar som knappt syntes för allt högt gräs och TACK! Pelle för att du gjort ett så stort jobb med att spåra upp och ta kontakt med alla markägare i området så det var en ”sjysst” tur med glada markägare!

Grillningen med full brassning av korv och avrundning runt 15-tiden.

Vi och Klas stack till Täby C för lite inhandling av tält på Stadium – Tack Klas för hjälpen!
Hemåt till Åkersberga, byta bil och sedan mot söder – nu vet jag i alla fall att Dumbo lever och frodas och det är en baggis att ta med honom till Sommarmötet i Ulrika/Östergötland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, kommentera gärna bloggen eller specifikt inlägg!

Olof var ute och grejade lite...

Äventyrskalender