söndag 20 september 2009

På vippen att få kontakt ;)

Helgen har gått åt att flytta grejor för min del - nu at min lägenhet färdig för uthyrning och Olof har slavat i verkstan hela helgen och bilen är så fiiiin! (å Harry har bidragit med snarkningar och ordentligt med sömn...)

Det är svårt att hitta rätt strömbrytare bara, vi behöver en vippströmbrytare 1-0-1 som fjädrar tillbaka ska kolla på SEASEA idag tänkte jag då Olof tror att det är där han hittade sina knappar förra året...

Även strömbrytaren av den här sorten var knepig till så vi hittade den på Biltema till slut.
Olof fixar och grejar med bilen och ger tips och råd på saker man ska tänka på, det roliga i det hela är att han faktiskt hänger med nu på ett hörn som Co-driver till Micke Göthlund som saknar sin ordinare bisittare.
Co-driver-Fredrik är en engagerad och driftig person och jag kunde inte ha en bättre co-driver, han skickar sms med listor på saker som är "avcheckade" så vi har koll. planer och strategier tar form och genom ett inlägg på O.A.S så fick vi snabbt nys om ett par waffelboards som vi gärna får låna och på anmälningsblanketten så ska man fylla i "sponsors" och det känns som om man skulle kunna skriva OAS där med alla glada tillrop och engagemang för oss när vi ska åka!
Vi tar nog båda erbjudanden om Waffelboardsen från Frasse OCH Teddan. (vilken tur vi har!)
/Mlain
Här kan man se vilka vi ska tävla mot: Startfältet det är verkligen många Land Rovers och en del Toyotor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, kommentera gärna bloggen eller specifikt inlägg!

Olof var ute och grejade lite...

Äventyrskalender